ده ها کارگاه تولید شکر پنیر سنتی در خراسان شمالی دارای مجوز بهداشتی از سازمان غذا و دارو می باشند، که نقش مهمی در اشتغال پایدار و تولید محصولات سالم دارند.
دکتر حسن براتی زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی بیان کرد: در این جلسه که در محل اتاق اصناف مرکز استان و با حضور رئیس محترم اتاق اصناف ، رئیس تولید کنندگان آبنبات و تولیدکنندگان برتر این صنعت برگزار گردید، راههای رونق و ارتقاء کیفیت این سوغات خراسان شمالی مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر براتی زاده اظهار داشت: برای حفظ و نگهداری این سوغات که در واقع یک هنر برای این استان می باشد، حمایت از دستگاههای اجرایی و ارتقاء کیفیت، تنوع ظاهری و بسته بندی محصول اشاره نمود. همچنین بیان کردند خود تولید کنندگان نیز اجازه تولیدات غیر مجاز و افزودنیهای تقلبی را به واحد های بدون مجوز ندهند.
وی در پایان گفت: ده ها کارگاه تولید شکر پنیر سنتی در خراسان شمالی دارای مجوز بهداشتی از سازمان غذا و دارو می باشند، که نقش مهمی در اشتغال پایدار و تولید محصولات سالم دارند.